Oud papier

SSK haalt samen met de Kudelstaartse verenigingen iedere eerste en iedere tweede vrijdagavond van de maand vanaf 18:45 het oud papier op in Kudelstaart.

De eerste vrijdag van de maand rijden onze wagens rond in 'Kudelstaart-Noord' (m.u.v. de Kudelstaartseweg). De tweede vrijdag halen we papier op in 'Kudelstaart-Zuid' en op de Kudelstaartseweg. Hiernaast ziet u de indeling en in de onderstaande tabel staat de indeling per straat. 

Op deze vrijdagen kunt u aan de hand van het onderstaande schema uw oude papier in de blauwe papier container of in goed afgesloten kartonnen dozen langs de weg te plaatsen op de daarvoor bestemde verzamelplekken. 

Doe dit op tijd, uiterlijk om 18:30 uur. 

Graag ook uw aandacht voor het volgende:

 • Plaats de containers goed zichtbaar op de verzamelplekken voor afval langs de weg. Containers die elders worden neergezet kunnen worden overgeslagen bij het legen. 
 • Wilt u alleen schoon en droog papier meegeven. 
 • Liever de container niet 'aanstampen' of het karton/papier met kracht in de container duwen. U heeft dan kans dat niet al het papier er bij legen uitvalt en u de nieuwe maand begint met een gedeeltelijk gevulde container. (Wij nemen alleen mee wat door de zwaartekracht uit uw container valt als deze wordt omgekeerd.)
 • Wat mag aan de weg worden gezet?
  • U kunt alleen droog papier en karton aanbieden.
  • Piepschuim en ander beschermend materiaal moet uit de dozen zijn gehaald en bij restafval worden aangeboden. Piepschuim zet na het persen weer uit. Dit kan tot gevaarlijke situaties voor de afvalverwerkers leiden, zoals knappende stalen spanbanden.
  • Hetzelfde geld voor sap-verpakkingen of drankenkartons (karton met zilveren folie aan de binnenkant). 
  • Ook geen gebruikte koffiebekers, luiers, foto's, afvalresten en ander materiaal aanbieden
 • Wanneer u ander materiaal dan papier en karton aanbiedt wordt uw container niet geleegd en wordt aangeboden afval niet opgehaald.

De opbrengsten van het oud-papier worden gebruikt voor vergoeding van de auto's en chauffeurs die het papier ophalen. Wat dan nog overblijft gaat naar SSK. De ophalende verenigingen krijgen een deel van deze opbrengst en de rest gebruikt SSK om Kudelstaartse verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen op basis van hun aanvragen.

Het ophalen van oud-papier is op deze manier voor de Gemeente Aalsmeer kostenneutraal en wordt niet betaald uit de afvalheffing.

Wat als uw container niet is geleegd?

Het komt voor dat containers over het hoofd worden gezien en niet worden geleegd. Op voorhand onze excuses daarvoor.

Als uw container niet is geleegd én als deze staat opgesteld op een verzamelplaats voor afvalcontainers, dan kunnen er in een aantal gevallen voor zorgen dat deze alsnog wordt geleegd op één van de werkdagen in week na de ophaaldag. 

Vult u hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina in, of meldt het via de SSK-Facebookpagina:

 • Meldt dit svp zo snel mogelijk, op de zaterdag of zondag direct na de ophaalavond. 
 • Vermeldt hierbij op welke verzamelplaats de container staat opgesteld.
 • Controleer svp vooraf of het papier 'los' in de container zit en niet is aangestampt. 

Ophaaldata  en inzet verenigingen komende 12 maanden

Datum/tijd Vereniging Straten
5 juli 2024, 18:45 RKDES Jeugd Aletta Jacobsstraat, Ampèrestraat, Anne Frankstraat, Archimedeslaan, Boerhaavehof, Copernicusstraat, Daltonstraat, Darwinstraat, Doelstraat, Dotterbloemweg, Edisonstraat, Einsteinstraat (behalve winkels), Einthovenhof, Fonteinkruidhof, Galileistraat, Galvanistraat, Haya van Somerenstraat, Huygensstraat, Joke Smitstraat, Kamerlingh Onnesweg, Korfstraat, Krabbescheerhof, Leeghwaterstraat, Linksachterstraat, Linksbuitenstraat, Lisdoddestraat, Lorentzhof, Madame Curiestraat, Marconistraat, Middencirkelstraat, Midvoordreef, Mijnsherenweg, Moslaan, Nobelhof, Pasteurstraat, Pijlkruidhof, Rechtsachterstraat, Rechtsbuitenstraat, Robend, Schweitzerstraat, Sterrekrooshof, Stevinhof, Valeriaanhof, van Leeuwenhoekstraat, Voltastraat, Zeemanhof, Zijlijnstraat, Zonnedauwlaan, Zwanebloemweg
12 juli 2024, 18:45 RKDES Jeugd Albrechtstraat, Antoniushof, Bakboordstraat, Bilderdammerweg, Bisschop Koenraadstraat, Boegstraat, Burggravenambacht, Calslager Bancken, Calveslo, Clantstraat, Copierstraat, Cornelis Claasz Baas Hof, Einsteinstraat (alleen winkels), Gaffelstraat, Geerland, Giekstraat, Gozewijnstraat, Graaf Willemlaan, Gravin Aleidstraat, Herenweg, Jan Lunenburg Oever, Kompasplein, Kudelstaartseweg, Mastweg, Midscheepsstraat, Proosdijstraat, Rastraat, Rhijnlandsoord, Romeijnstraat, Sconedorp, Spilstraat, St. Janstraat, Stichtse pad, Stuurboordstraat, van Heijningenstraat, van Swietenstraat, Wim Kan Dreef, Zuiderpark
2 augustus 2024, 18:45 RKDES Senioren
9 augustus 2024, 18:45 RKDES Senioren
6 september 2024, 18;45 Tennisvereniging Kudelstaart
13 september 2024, 18;45 Carnavalsvereniging De Pretpeurders
4 oktober 2024, 18:45 Korfbalvereniging VZOD
11 oktober 2024, 18:45 Korfbalvereniging VZOD
1 november 2024, 18:45 Carnavalsvereniging De Pretpeurders
8 november 2024, 18:45 Schaatstrainingsgroep VZOD
6 december 2024, 18:45 Tennisvereniging Kudelstaart
13 december 2024, 18:45 Handboogschietvereniging Target
3 januari 2025, 18:45 RKDES Senioren
10 januari 2025, 18:45 RKDES Senioren
7 februari 2025, 18:45 Korfbalvereniging VZOD
14 februari 2025, 18:45 Korfbalvereniging VZOD
7 maart 2025, 18:45 Tennisvereniging Kudelstaart
14 maart 2025, 18:45 Tennisvereniging Kudelstaart
4 april 2025, 18:45 RKDES Handbal
11 april 2025, 18,45 RKDES Handbal
2 mei 2025, 18:45 Korfbalvereniging VZOD
9 mei 2025, 18:45 Korfbalvereniging VZOD
2 juni 2025, 18:45 Tennisvereniging Kudelstaart
9 juni 2025, 18:45 Stichting Kudelkamp Kudelstaart

Vragen, opmerkingen, klachten

Mocht uw papier niet zijn opgehaald of mocht u vragen of opmerkingen hebben over het oud-papier, neem dan contact met ons op via de SSK-Facebookpagina of het onderstaande formulier.

Als uw container niet geleegd is, meldt ons dit dan zo snel mogelijk na het ophalen. Uiterlijk op de zondagavond na de ophaalavond.

Resultaten