Resultaat

Persberichten

SSK Haalt ook komende jaren oud-papier op in Kudelstaart

Aalsmeer/Kudelstaart – Op donderdag 27 juni 2024 heeft Gemeente Aalsmeer een vernieuwde overeenkomst gesloten met Stichting Supporting Kudelstaart (SSK). Hiermee wordt SSK, in samenwerking met het Kudelstaarts verenigingsleven, ook de komende jaren verantwoordelijk voor het ophalen van oud papier in Kudelstaart.

Lees meer »

Kienavond 24-05-2024

Op 24 mei was er niet alleen sprake van code geel buiten, ook binnen in het dorpshuis was de kleur van SSK wat de klok sloeg. De Kudelstaartse Kienavond was weer een succes, met mooie inkomsten voor de Kudelstaartse Verenigingen. Winnares van de Superronde was de oudste deelneemster van de zaal: mevrouw Riet Lammers.

Lees meer »

Jaarverslag SSK 2023 beschikbaar

Vandaag heeft het bestuur van Stichting Supporting Kudelstaart haar jaarverslag over het afgelopen jaar 2023 geplaatst. Deze vindt u op onze pagina Jaarverslagen. "We kijken terug op een mooi jaar waarin we de verenigingen uit Kudelstaart goed hebben kunnen ondersteunen met financiële bijdragen" zei Peter van den Bergen, voorzitter van Stichting Supporting Kudelstaart. 

Lees meer »

Kleine aanpassing in ophaalschema oud-papier

Naar aanleiding van de eerste ervaring met het ophalen van het oud-papier in twee delen is er een kleine wijziging in het ophaalschema doorgevoerd. Het papier bij de winkels in het winkelcentrum wordt vanaf februari 2024 op de tweede vrijdag van de maand opgehaald. Voor de rest blijft alles hetzelfde. Zie ook onze oud-papierpagina. 

Lees meer »

Kienavond 24-11-2023

Op vrijdag 24 november 2024 organiseerde SSK weer een succesvolle kienavond, waarbij ook de goed-heiligman en zijn Pieten ons een bezoek brachten. U vindt hier een foto-impressie. 

Lees meer »

Kudelstaartse Kienavond groot succes!

Weer veel Kudelstaartse gezelligheid afgelopen vrijdag tijdens de Kudelstaartse Kienavond in Dorpshuis 't Podium. Er werd niet alleen gekiend voor de mooie (lokaal gekochte) prijzen maar ook voor een extra financiële ondersteuning voor maar liefst 13 Kudelstaartse verenigingen! Ruim € 1350 is totaal overgemaakt waarvan de Damesvereniging maar liefst €450 bij elkaar heeft gekiend!

Lees meer »

SSK ondersteunt Voedselbank Aalsmeer / Kudelstaart

De Stichting Voedselbank Aalsmeer verzorgt al vele jaren voedselhulp voor mensen die wonen in de gemeente Aalsmeer, en die dit door omstandigheden tijdelijk nodig hebben. De levensmiddelen krijgen ze van winkeliers en producenten die het schenken om verspilling tegen te gaan (bijvoorbeeld bij overproductie of slecht verkoopbare artikelen wegens verpakkingsfouten), of van particulieren die dat voor de Voedselbank kopen. Van al die levensmiddelen worden voedselpakketten samengesteld. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de onbaatzuchtige inzet van vele vrijwilligers en sponsoren.

Lees meer »

Oud-papier

Ontwikkelingen oud-papier

In 2024 heeft SSK een overeenkomst met Gemeente Aalsmeer gesloten waardoor er jaarlijke vanuit de gemeente een bedrag wordt betaald voor het ophalen van het oud-papier. Hiermee wordt een deel van de kosten voor het ophalen vergoed. Tot en met 2023 kreeg SSK een kiloprijs waarvan deze kosten waren afgetrokken. Vanaf 2024 is de kiloprijs die SSK krijgt gelijk de marktprijs. Dit verklaart de stijging per januari 2024. (zie o.a. dit persbericht)

Lees meer »

Foto-albums

SSK draagt bij aan deze verenigingen & stichtingen


Het SSK-bestuur verantwoordt haar activiteiten in jaarverslagen die op deze website worden gepubliceerd.


SSK in de media